Van der Gijp vol onbegrip na penaltymoment bij Girona-Feyenoord

Van der Gijp vol onbegrip tijdens Girona - Feyenoord: 'Doe even normaal, man...'

Vandaag om 10:02

René van der Gijp heeft met ongeloof gereageerd op het eerste penaltymoment tijdens de wedstrijd tussen Girona en Feyenoord (2-3) in de Champions League. De voormalig profvoetballer begrijpt niets van de beslissing van doelman Paulo Gazzaniga om een korte pass te geven.

Feyenoord trok uiteindelijk een 2-3 overwinning over de streep op bezoek bij Girona. Dit was voor de Rotterdammers de eerste Champions League-zege van het seizoen. "Dit is gewoon een mooie uitslag. Dit is toch goed, man?", aldus Van der Gijp bij Vandaag Inside.

Vervolgens begint presentator Wilfred Genee over het penaltymoment uit de eerste helft. Ayase Ueda kon Feyenoord op een 1-3 voorsprong schieten, maar de Japanner faalde vanaf elf meter. "Jij had het laatst over dat ze dat Manchester City-spel overal willen doorvoeren, maar dat wilde Girona ook bij die penalty!", lacht Genee. "Ja, doe even normaal, man… even serieus", reageert Van der Gijp.

"Ik zit te wachten op een trainer die tegen die verdedigers zegt dat ze de bal gewoon naar voren moeten peren. Om voorin maar te gaan duelleren", sluit Johan Derksen het onderwerp af.