Luijckx onder de indruk van Feyenoord-aankoop Hwang

Luijckx onder de indruk bij Feyenoord: 'Wat een schot in de roos is dat, zeg'

Vandaag om 08:14

Kees Luijckx is onder de indruk van Feyenoord-aanwinst In-Beom Hwang. Volgens de analist speelde de Zuid-Koreaan, die deze zomer werd overgenomen van Rode Ster Belgrado, een uitstekende wedstrijd tegen Girona (2-3).

Feyenoord trok woensdagavond aan het langste eind op bezoek bij Girona. De Rotterdammers liepen uiteindelijk met een 2-3 overwinning van het veld. "Wie vonden jullie de uitblinker?", vraagt presentator Pascal Kamperman bij ESPN aan zijn collega's.

Quinten Timber wordt door de analisten aangewezen als de uitblinker, maar Luijckx vindt ook het optreden van Hwang noemenswaardig. "Hij wordt nu vaker bewierookt, maar Hwang vind ik ook een ontzettend goede speler", aldus de oud-voetballer. "Wat een schot in de roos is dat, zeg."

Ook Karim El Ahmadi is erg te spreken over het optreden van Hwang. "In de eerste helft bewoog hij zich een aantal keer naar de zijkant, wat Mats Wieffer ook heel vaak deed", analyseert hij. "Hij is ook heel slim. Hij heeft zoveel… tweebenig ook nog", sluit Luijckx af.