Feyenoord O19 verliest van Girona-leeftijdsgenoten

Feyenoord O19 verliest in Girona ook tweede Youth League-wedstrijd

Vandaag om 15:55
Laatste update: om 16:46

Feyenoord O19 heeft ook het tweede Youth League-duel van dit seizoen verloren. Girona was met 2-0 te sterk. Later op de dag, om 18.45 uur, staan de twee hoofdmachten tegenover elkaar in de Champions League

De Feyenoord-talenten begonnen twee weken terug aan de Youth League-campagne. Toen werd er nipt verloren van de leeftijdsgenoten van Bayer Leverkusen: 1-2. In Spanje liet Feyenoord zich vlak voor rust voor het eerst gelden. Spits Fabiano Rust draaide goed weg, maar schoot net naast het Spaanse doel. 

Hoewel de ploeg van trainer Pascal Bosschaart na rust goed uit de startblokken kwam, ging het na een uur spelen toch mis. Juan Arango zette Girona op voorsprong. Feyenoord kreeg snel daarna een grote kans om op gelijke hoogte te komen, maar Rust zag een kopbal gepareerd worden.

Ruim vijf minuten later kreeg de thuisclub rood. Ondanks het overtal zat een resultaat er niet meer in. Sterker nog, het werd zelfs 2-0. Buitenspeler Min Su-Kim, de hele wedstrijd al een plaaggeest voor de Rotterdammers, maakte de goal. Op 23 oktober wacht voor Bosschaart en co. een nieuwe herkansing. Dan staat het uitduel met Benfica op het programma.