Feyenoord treft zwalkend Girona,  wegvallen Blind kan goed uitkomen voor Priske

Feyenoord treft zwalkend Girona, wegvallen Blind kan goed uitkomen voor Priske

Vandaag om 13:00

ADVERTORIAL - Feyenoord moet na de teleurstellende remise van PSV de Champions League-week zien te herstellen op bezoek bij Girona. De Spaanse club staat dit seizoen slechts twaalfde én moet verdediger Daley Blind missen. Bookmaker Unibet bereidt zich voor op een wedstrijd vol doelpunten én een heldenrol van linksbuiten Igor Paixão!

Girona dit seizoen te pakken

Feyenoord heeft het lastig onder trainer Brian Priske, maar in de eerste Champions League-wedstrijd werden ook goede dingen getoond tegen Bayer Leverkusen. De Rotterdammers slikten met enige naïviteit vier tegengoals, maar daar werd wel lering uit getrokken. De ploeg van Priske treft woensdagavond een Girona dat slechts twaalfde staat in de competitie en slechts twee van de eerste acht wedstrijden won. Feyenoord speelde niet eerder tegen Girona en kan extreem goede zaken doen in de nieuwe Champions League-opzet door drie punten te behalen. 

Igor Paixão zal zich rijk rekenen om toe te slaan tegen de Spanjaarden. Het wegvallen van Daley Blind, die met zijn geweldige passes het spel kan versnellen, zorgt er tevens voor dat de vleugelspelers meer aan aanvallen kunnen toekomen. Een treffer van Paixão levert je maar liefst 4.50 keer je inleg op! Scoren zowel Feyenoord en Girona, maar gaan de Rotterdammers er met de winst vandoor? Dan pak je een boosted odd van 6.00.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust