Kramer adviseert Feyenoord: 'Als dat het geval is, winnen ze die wedstrijd gewoon'

Kramer adviseert Feyenoord: 'Als dat het geval is, winnen ze die wedstrijd gewoon'

Vandaag om 08:57
Laatste update: om 09:57

Als het aan Michiel Kramer ligt, gaat Feyenoord zijn eigen spel spelen tegen Girona FC. De spits van RKC Waalwijk meent in FC Rijnmond dat de Rotterdammers voldoende klasse hebben om de wedstrijd naar zich toe te trekken.

"Je moet gewoon proberen een betere wedstrijd te spelen dan de vorige", wijst Kramer naar de 0-4 nederlaag tegen Bayer Leverkusen. "Ik ben ook van mening dat als ze beter voetbal spelen, ze een grotere kans hebben om die wedstrijd te winnen, ook tegen Girona", vervolgt de voormalig Feyenoorder, die vindt dat Brian Priske zijn spelprincipes niet overboord moet gooien. "Je wil toch als trainer progressie zien, ontwikkeling zien in de manier van voetballen. Zo zou ik de wedstrijd ingaan, om te winnen."

Kramer vindt niet dat Feyenoord angst moet hebben voor de Spanjaarden. "Het zal geen makkelijke wedstrijd worden, maar ik wil gewoon zien dat ze kansen creëren en goed voetbal spelen. Op het moment dat dat het geval is, winnen ze die wedstrijd gewoon. Ze hebben ook gewoon kwaliteit om die wedstrijd te beslissen. Je gaat mij niet vertellen dat ze daar kansloos zijn", besluit Kramer.