LIVE: PSV - Sporting CP

LIVE: Portugese media waarschuwen PSV, spektakel in 2019 tegen Sporting

Vandaag om 18:38
Laatste update: om 17:55

PSV neemt het dinsdagavond in de competitiefase van de Champions League op tegen Sporting CP. In het Philips Stadion wacht een strijd tussen twee ploegen die in de eigen competitie nog ongeslagen zijn. In het liveblog van VoetbalPrimeur mis je niets van alle ontwikkelingen tijdens en rondom de wedstrijd!

Waar PSV in de Eredivisie 21 punten uit de eerste zeven speelrondes heeft behaald, flikte Sporting hetzelfde kunstje in de Primeira Liga. De ploeg van trainer Peter Bosz moet het dinsdagavond stellen zonder Joey Veerman, die een maand aan de zijlijn staat met een liesblessure. Het duel in Eindhoven is naast een strijd tussen twee ongeslagen teams ook een strijd tussen twee absolute topspitsen.

Bij PSV geldt Luuk de Jong als blikvanger, Sporting heeft Viktor Gyökeres in de gelederen. De 26-jarige Zweed maakte dit seizoen in negen officiële optredens al elf goals. In de eerste wedstrijd van dit Champions League-seizoen, tegen Lille OSC, scoorde hij meteen.

De wedstrijd in het Philips Stadion begint om 21.00 uur.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Karsdorp, Flamingo, Boscagli, Mauro; Schouten, Saibari, Tillman; Bakayoko, De Jong, Lang