Inter-coach Inzaghi bevestigt Dumfries-deal

Inter-coach Inzaghi bevestigt Dumfries-deal: 'Het is zeer aannemelijk…'

Vandaag om 15:40

Denzel Dumfries zal een dezer dagen een nieuw contract tekenen bij Internazionale. Transferexpert Fabrizio Romano meldde eerder al dat Dumfries dicht bij een contractverlenging is en dat is bevestigd door Simone Inzaghi op een persconferentie. Daarmee lijkt er een einde te komen aan de soap tussen Dumfries en Inter.

Maandenlang leken Dumfries en Inter er niet uit te komen en dreigde een transfervrij vertrek van de rechtervleugelverdediger. De twee partijen werden het maar niet eens over het salaris. Nu lijkt er een definitieve doorbraak te zijn geboekt in de onderhandelingen. Dumfries zal naar verluidt tot medio 2028 bijtekenen.

De Oranje-international stond lange tijd op het verlanglijstje van verschillende Premier League-clubs. Onder andere Chelsea, Aston Villa en Manchester United waren in de race om de handtekening van de Nederlander, die nu lijkt te kiezen voor een langer verblijf in de Italiaanse modestad.

Inzaghi is erg blij met de keuze van Dumfries. "Hij zal binnenkort bijtekenen, dat is zeer aannemelijk, ja", begint hij. "We zijn er heel erg blij mee, omdat hij een sleutelspeler is voor ons", aldus de Inter-coach.