'Dumfries sprak met Man United'

'Dumfries gaat verlengen bij Inter, Nederlander sprak ook met Man United'

10 september om 16:35
Laatste update: 10 september om 17:01

Denzel Dumfries zal binnenkort waarschijnlijk een nieuw contract gaan tekenen bij Internazionale. De Nederlandse back heeft afgelopen zomer ook met Manchester United om de tafel gezeten, zo meldt Matteo Moretto.

Volgens transferexpert Moretto wordt verwacht dat Inter van plan is om Dumfries een kortlopend contract aan te bieden. 'Het kan slechts een jaar zijn of misschien iets meer, maar geen langdurige overeenkomst', schrijft Moretto in Fabrizio Romano's Daily Briefing. Het huidige contract van de Oranje-international bij de Italiaanse landskampioen loopt af in juni 2025. 

De transferexpert meldt ook dat er afgelopen zomer gesprekken zijn geweest tussen Dumfries en Manchester United. De onderhandelingen werden echter nooit concreet en er is niets afgesproken tussen de twee clubs en de speler.

Dumfries kwam in de zomer van 2021 naar Inter dat het voor zo’n veertien miljoen euro van PSV overnam. Hij heeft elf doelpunten gemaakt en twintig assists geleverd in 134 optredens voor de Italiaanse club.