Meijer over kansen tegen Feyenoord met NEC

Kansen tegen Feyenoord: 'Ze zijn zoekende, onder Slot was alles duidelijk'

Vandaag om 16:47

NEC-trainer Rogier Meijer ziet kansen tegen Feyenoord. De Nijmegenaren nemen het zaterdag in eigen huis op tegen De Stadionclub, die volgens de oefenmeester nog niet de vorm van vorig jaar gevonden hebben.

Feyenoord heeft na vijf wedstrijden twee zeges geboekt en drie keer gelijkgespeeld. "Feyenoord heeft gewoon een goede ploeg, maar ze hebben nog niet het niveau dat ze vorig jaar haalden", stelt Meijer op de voorbeschouwende persconferentie, opgetekend door Voetbal International. "Er is veel veranderd, dus ze zijn nog wat zoekende. Het is voor ons een mooie kans om weer in een flow te komen."

Dat Feyenoord zoekende is, is volgens Meijer niet vreemd. "Ze zijn spelers kwijtgeraakt en moeten nieuwe inpassen, dat heeft tijd nodig. En er is een nieuwe trainer, dat zorgt ook altijd voor een andere dynamiek. Vorig jaar was onder Slot alles heel duidelijk. In het druk zetten, maar ook aan de bal. Daar zie je nu dat de machine nog niet heel lekker draait."

NEC en Feyenoord trappen zaterdag om 18.45 uur af in het Goffertstadion. De Nijmegenaren hebben drie punten minder dan de Rotterdammers, al heeft Feyenoord ook een wedstrijd minder gespeeld.