El Ahmadi en Koevermans loven prestatie Van Bommel

El Ahmadi wijst AZ-uitblinker aan: 'Hij maakt op mij echt een hele goede indruk'

26 september om 09:13
Laatste update: 26 september om 09:15

Karim El Ahmadi en Danny Koevermans zijn lovend over de ontwikkeling van Ruben van Bommel. De aanvaller van AZ was in het Europa League-duel met Elfsborg (3-2) twee keer trefzeker.

Bij ESPN wordt er nagepraat over het optreden van Van Bommel, die dicht bij een hattrick was tegen Elfsborg. "Ik denk dat hij daar stiekem van baalt, als spits", aldus Koevermans. "Die eerste kreeg hij in de schoot geworpen van de keeper. Het is heerlijk om als spits die te scoren en dan weg te lopen. De tweede treffer is technisch heel erg goed. Daarna had hij zijn hattrick kunnen maken. Eerst uit een counter en later werd de bal net voor de lijn weggehaald."

Vervolgens komt El Ahmadi te spreken over de ontwikkeling van Van Bommel. De analist ziet de aanvaller grote stappen maken in Alkmaar. "Als je ziet hoe die jongen zich ontwikkelt, zowel op het veld als lichamelijk. Vorig seizoen werd hij, zoals bij Feyenoord-uit, overal weggezet, maar als je nu zijn lichaam ziet... Hij maakt op mij echt een hele goede indruk."