Liverpool aast op Quinten Timber bij Feyenoord

'Opvallend gerucht: Slot hoopt op reünie, Liverpool wil zakendoen met Feyenoord'

Vandaag om 18:11

Quinten Timber staat er goed op bij Liverpool, meldt transferjournalist Rudy Galetti. The Reds volgen de 23-jarige middenvelder al langer en zouden afgelopen zomer zelfs al 'voorzichtige gesprekken' hebben gevoerd.

Liverpool wilde de voorbije transferwindow aanvankelijk Martín Zubimendi naar Anfield halen. De middenvelder van Real Sociedad was al in Engeland, maar besloot toch Real Sociedad trouw te blijven. Een versterking voor het middenrif kwam er niet en naar verluidt wil eindverantwoordelijke Arne Slot die nog wel aan zijn selectie toevoegen.

Timber wordt een 'aantrekkelijke optie' genoemd, mede omdat Slot 'groot fan' van hem is. Timber staat op de shortlist bij Liverpool en de Engelse topclub zou een 'biedingsoorlog' willen voorkomen en al vroeg willen onderhandelen over een mogelijke deal met Feyenoord. In Rotterdam-Zuid ligt de Oranje-international nog tot medio 2026 vast. Volgende zomer gaat Liverpool actie ondernemen, al is het niet uitgesloten dat er in de winterstop al een deal gesloten wordt, zo klinkt het

Sinds het vertrek van Lutsharel Geertruida is Timber aanvoerder van Feyenoord. Dit Eredivisie-seizoen maakte hij tot dusver twee goals in vijf duels.