Moeder Weghorst tegenover Driessen

Moeder Weghorst verklapt opvallende uitspraken van haar zoon: 'Niks over zeggen'

Vandaag om 08:21

De moeder van Wout Weghorst heeft tegenover Valentijn Driessen een aantal opvallende uitspraken van haar zoon verklapt. Dat laat de journalist weten bij Vandaag Inside.

Driessen ontmoette de moeder van Weghorst op de perstribune in De Adelaarshorst. "Ik stond op de perstribune bij Go Ahead Eagles tegen Ajax, zo'n tien minuten voor de wedstrijd, toen kwam een hele mooie vrouw naar mij toe", aldus de journalist van De Telegraaf. "Zei zei: jou heb ik altijd al willen spreken."

"Dat was de moeder van Weghorst, een charmante vrouw", vervolgt Driessen. "Ze was ook nog jarig, Ze verklapte een aantal dingen over Wout tegen mij. Ze zei je mag er niks over zeggen, maar ze zei dat Weghorst heeft gezegd dat Ajax kampioen zou worden", aldus de journalist. "En ze verklapte ook het aantal doelpunten dat Wout ging maken: twintig doelpunten."

Weghorst begon tegen Go Ahead Eagles voor het eerst in de basis. De spits kende een ongelukkige wedstrijd en kwam uiteindelijk niet tot scoren. Het duel eindigde in 1-1.

Beluister de nieuwste #DoneDeal over de comeback van Ihattaren en buitenkansjes voor PSV en Ajax (ft. Bram Bakker)!