Dijkhuizen hekelt kritiek rond Priske: 'Weinig realiteitszin bij media en volk'

Dijkhuizen hekelt kritiek rond Priske: 'Weinig realiteitszin bij media en volk'

Vandaag om 20:32

Marinus Dijkhuizen vindt de kritiek op Feyenoord-trainer Brian Priske 'ongelooflijk'. In FC Rijnmond gaat de oefenmeester in op de situatie van de Deense trainer en laat hij zich uit over Ayase Ueda.

Dijkhuizen kan zich niet vinden in de kritiek op Brian Priske. "Dat vind ik eigenlijk wel ongelooflijk, dan is er weinig realiteitszin bij de algehele media en het volk. Drie van je beste spelers zijn weg. Je weet, Slot is buitencategorie, dan moet je even de tijd hebben", stelt de trainer, die niet meegaat in de kritiek die Priske kreeg op zijn 'huddle' en zijn posts op social media. "Als bijzaken hoofdzaken worden heb ik daar wel moeite mee."

De oefenmeester gaat tevens in op de situatie van Ueda en hoopt dat de goal die de Japanner tegen NAC maakte hem over de drempel helpt. "Een mooie loopactie en een goede, tegendraadse kopbal. Ik hoor heel goede berichten over zijn afwerken op de trainingen, en ook bij zijn nationale elftal scoort hij. Hij heeft het wel in zich om makkelijk goals te maken, misschien helpt dit hem om over de drempel heen te komen."