El Ahmadi ziet in Hwang potentiële verschilmaker voor Feyenoord

El Ahmadi overtuigd: 'Deze speler gaat echt het verschil maken voor Feyenoord'

Vandaag om 10:34

Karim El Ahmadi is overtuigd van de kwaliteiten van Feyenoord-aanwinst Hwang In-beom. De middenvelder kwam ook tegen NAC Breda sterk voor de dag bij De Stadionclub.

In de studio van Dit Was Het Weekend vertelt El Ahmadi over Hwang. "Ik vind hem een heel goede speler. Ik heb ook zelf tegen hem gespeeld, in een oefenwedstrijd tegen Zuid-Korea. Toen was hij ook echt geweldig: voor de verdediging het spel verdelen, met links en rechts wegdraaien en om zich heen kijken. Hij kan ook nog ballen afpakken. Hij is gewoon een best complete middenvelder, die heel rustig is aan de bal. Hij heeft wel wat weg van Shinji Ono, vind ik."

Kenneth Perez reageert op die vergelijking: "Dan wordt het wel wat." El Ahmadi gaat vervolgens verder met zijn verhaal. "Dit is wel een speler die met beide benen open kan draaien en altijd goed het overzicht bewaart. Hij kan ook nog tackelen. Dit is een speler die echt wel het verschil gaat maken voor Feyenoord."

"Timber zei het ook, maar Hwang was ook de hele wedstrijd bezig met het neerzetten van zijn medespelers. Dit is denk ik gewoon een hele goede speler. Hij heeft ook bij Olympiakos gespeeld (tussen 2022 en 2023, red.) en daar ken ik nog wat spelers van het Marokkaanse elftal. Die zeiden ook dat dit gewoon een hele goede speler is", besluit El Ahmadi.