Karsdorp maakte bij Feyenoord grote indruk op El Ahmadi

PSV-versterking maakte grote indruk op El Ahmadi: 'Op zestig procent nog de beste'

22 september om 21:53

Karim El Ahmadi is zeer gecharmeerd van de kwaliteiten van Rick Karsdorp. De rechtsback, die inmiddels actief is bij PSV, maakte in zijn tijd bij Feyenoord grote indruk op toenmalig ploeggenoot El Ahmadi, die in Dit was het Weekend aangeeft dat Karsdorp zo goed was dat hij op zestig procent al de beste was.

"Ik ken hem nog uit mijn tijd, toen hij met mij speelde", doelt El Ahmadi op de periode tussen 2014 en 2017, bij Feyenoord. "Op de training was hij op zestig procent nog steeds de beste. Ik vond hem echt héél goed. Hij heeft snelheid, is sterk, voetballend goed. Hij heeft gewoon alles en het leek soms alsof hij het op zestig procent deed."

"Ik heb hem ook wel een beetje gevolgd bij Roma en daar heeft hij toch niet het maximale eruit gehaald. Ik had wel verwacht dat hij daar heel makkelijk zou slagen", vervolgt El Ahmadi, die had verwacht dat Karsdorp de absolute top zou halen. "Ik vond hem en Terence Kongolo écht goed, dat jaar toen wij kampioen werden (2017, red.). Karsdorp, ook op de trainingen, ik vond hem echt geweldig."