Bosz deelt harde boodschap bij PSV

Bosz deelt harde boodschap bij PSV: 'Het was nog minder dan ik dacht'

Vandaag om 18:41
Laatste update: om 18:43

Peter Bosz heeft een kritisch 'gesprek' gevoerd met zijn selectie, naar aanleiding van de nederlaag die PSV in de Champions League leed tegen Juventus (3-1). Nadat Bosz de wedstrijd terug had gekeken, kwam hij tot de conclusie dat zijn ploeg nog slechter voor de dag was gekomen dan hij aanvankelijk dacht.

PSV leed in Turijn een kansloze nederlaag tegen Juventus. Na afloop was Bosz al hard voor zijn ploeg. "Na het kijken van de beelden werd het er niet beter op", laat Bosz nu, drie dagen later, optekenen door het Eindhovens Dagblad op de persconferentie. "Het was nog minder dan wat ik vanaf de kant zag. Wij kunnen veel beter en dat hebben we eerder ook laten zien. Aan een dialoog had ik nu niet zoveel behoefte."

"Dit was van onze kant gewoon geen goede wedstrijd en dat heb ik met de spelers nabesproken", gaat Bosz verder. "Ik heb verteld wat ik vond en wat er beter had gemoeten. Ik vond ons in Turijn zelfs minder dan dat we vorig jaar in Londen waren. Dat moet je kunnen zeggen. In topsport moet je het maximale van elkaar eisen en kritisch op elkaar zijn."

Beluister de nieuwste #DoneDeal over de comeback van Ihattaren en buitenkansjes voor PSV en Ajax (ft. Bram Bakker)!