Vermoedelijke opstelling PSV tegen Fortuna Sittard

Vermoedelijke opstelling PSV: drie wijzigingen en terugkeer van Lang

Vandaag om 12:05

PSV gaat zondag op bezoek bij Fortuna Sittard proberen de koppositie te heroveren. De ploeg van Peter Bosz kreeg midweeks een knauw door in de Champions League te verliezen van Juventus (3-1). De oefenmeester ziet daarom, naar verwachting van VoetbalPrimeur, reden om zijn elftal op drie plekken te wijzigen.

Onder de lat keert Walter Benítez terug. De Argentijn moest het Champions League-treffen met Juventus aan zich voorbij laten gaan wegens de geboorte van zijn kind, maar zondag geeft hij 'gewoon' weer leiding aan de defensie van PSV. Joël Drommel neemt daardoor weer plaats op de bank. Op linksback vervangt Mauro Júnior Matteo Dams. De Braziliaan keerde in Turijn terug van blessureleed en kan nu weer rekenen op een plek in de basis.

Op het middenveld houdt Bosz zoals gebruikelijk vast aan het duo Jerdy Schouten en Joey Veerman. In tegenstelling tot dinsdag zullen zij tegen Fortuna in plaats van Guus Til, Malik Tillman voor zich hebben.

Door het terugschuiven van Tillman komt er een plek vrij op linksbuiten. Die plek zal naar verwachting niet door Ivan Perisic, maar door Noa Lang ingevuld gaan worden. De frivole buitenspeler mag na twee weken afwezigheid en een invalbeurt tegen Juventus weer terug keren in de basiself van Bosz. Hij vormt samen met Johan Bakayoko en Luuk de Jong het aanvalstrio van de Eindhovenaren. De wedstrijd tussen Fortuna en PSV begint zondag om 16.45 uur.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Ledezma, Flamingo, Boscagli, Mauro; Schouten, Veerman, Tillman; Bakayoko, De Jong, Lang