Feyenoord komt met blessure-update: Bueno spoedig terug, Nieuwkoop vraagteken

Feyenoord komt met blessure-update: linksback spoedig terug, Nieuwkoop vraagteken

Vandaag om 15:58

Het is nog niet zeker of Feyenoord in de wedstrijd tegen NAC Breda kan beschikken over Bart Nieuwkoop. Dat meldt de club via de eigen kanalen. Hugo Bueno traint inmiddels weer met de groep, maar zal nog niet bij de selectie zitten.

Nieuwkoop viel in de uitwedstrijd bij FC Groningen, waarin Feyenoord een 0-2 voorsprong weggaf en met een punt huiswaarts keerde, geblesseerd uit. Achter zijn naam staat nog een vraagteken voor het thuisduel met NAC Breda. De vleugelverdediger ontbrak in de selectie tegen Bayer Leverkusen. Dat laatste geldt ook voor Hugo Bueno, die na een geslaagd debuut tegen PEC Zwolle geblesseerd raakte. Hij zal dit weekend nog ontbreken bij de Rotterdammers, maar van hem wordt verwacht dat hij spoedig weer aansluit.

Ondanks de 0-4 nederlaag tegen Leverkusen laat Brian Priske via de eigen kanalen weten met vertrouwen toe te leven naar het Eredivisieduel met NAC Breda. "De positieve punten moeten we meenemen naar zondag. Ik heb vertrouwen in de kwaliteiten die dit team heeft en geloof dat we beter gaan presteren. Dat het snel beter moet weten we allemaal, want de wedstrijden volgen elkaar snel op. Het is duidelijk dat we overwinningen nodig hebben, dat gaat het proces versnellen om met deze vernieuwde groep te groeien."