Gimenez stipt probleem bij Feyenoord aan na afstraffing

Gimenez duidt probleem bij Feyenoord na 'harde klap': 'Dat ontbrak bij ons'

Vandaag om 14:48

Santiago Gimenez is teleurgesteld over de de 0-4 nederlaag van Feyenoord tegen Bayer Leverkusen in de Champions League, en geeft in gesprek met het Mexicaanse Clarosports aan waar het misging voor de Rotterdammers.

"Ik ben teleurgesteld, natuurlijk. De eerste wedstrijd ga je met geloof in. We wilden winnen, maar zijn teleurgesteld over de manier waarop we aan de eerste helft begonnen. Nu moeten we herstellen, deze bladzijde omslaan en hard werken. Bij elkaar blijven en doorgaan", zo spreekt Gimenez.

De spits ziet wat er misging tegen Leverkusen. "Ik wil niet met de vinger wijzen. We begonnen heel goed, maar toen viel hun eerste doelpunt en vielen wij terug. We moeten slimmer zijn en weten dat als er een tegengoal valt, we alert moeten blijven. Dat ontbrak bij ons. Het is een harde klap, maar we moeten door."

Wel is Gimenez te spreken over de nieuwe opzet van de Champions League. "Ik hou echt van het nieuwe format, er zijn meer wedstrijden en meer voetbal... dat is voor iedereen leuk. In zeven wedstrijden heb je nog meer punten om voor te spelen. We hebben moeilijke tegenstanders, maar van deze nederlaag moeten we leren."