Fraser verheugd met komst Ihattaren:

Fraser verheugd met komst 'speciale voetballer' Ihattaren: 'Buitencategorie'

Vandaag om 16:32
Laatste update: om 16:54

RKC Waalwijk-trainer Henk Fraser is erg verheugd met de komst van Mohamed Ihattaren. Laatstgenoemde hoopt bij de Eredivisionist zijn loopbaan een nieuw leven in te blazen en de oefenmeester hoopt hem hierbij te helpen.

"Hij is wel een speciale voetballer, natuurlijk", stelt Fraser in gesprek met De Telegraaf. Of de 58-jarige trainer blij is met de komst van de linkspoot? "Daar zou niemand ongelukkig van worden. Wat betreft voetbal is hij buitencategorie."

Fraser durft nog niet te zeggen of hij Ihattaren weet terug te krijgen op zijn oude niveau. Het is ook een beetje eigen werk wat daarin zit. Als je heel graag wil en je hebt je zaken op orde, is het iets wat uit jezelf komt", vertelt de oefenmeester, die klaar is om Ihattaren te ondersteunen bij zijn comeback. "We hebben allemaal wel eens moeilijke tijden en dan is het fijn als je ergens steun hebt. Die heeft hij absoluut van ons."

Bij RKC heeft Ihattaren een contract getekend voor één seizoen, met een optie voor nog een jaar. "Ik ben dankbaar dat RKC Waalwijk mij de kans geeft weer actief te zijn als voetballer en mezelf bezig te houden met hetgeen wat ik het liefste doe", vertelde de middenvelder bij zijn presentatie.

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Memphis, het bijzondere project in Indonesië, Ajax en FC Buitenkans!