Ihattaren blij met keuze voor RKC Waalwijk

Ihattaren keert terug: 'Zij gaven mij het warme gevoel waar ik naar op zoek was'

Vandaag om 15:04
Laatste update: om 16:33

Mohamed Ihattaren is blij met de kans die hij krijgt van RKC Waalwijk. De 22-jarige middenvelder, die eerder speelde voor onder meer PSV en Ajax, heeft een contract getekend voor één seizoen, met een optie voor nog een jaar.

Voor Ihattaren lijkt dit zijn laatste kans om zichzelf te laten zien in het profvoetbal. "Ik ben dankbaar dat RKC Waalwijk mij de kans geeft weer actief te zijn als voetballer en mezelf bezig te houden met hetgeen wat ik het liefste doe", reageert hij in gesprek met de clubkanalen.

"De gesprekken met Mo Allach en Henk Fraser gaven mij het warme gevoel waar ik naar op zoek was", vervolgt Ihattaren zijn verhaal. Hij is vastberaden om RKC, dat op nul punten staat na vijf duels, de goede weg op te helpen. "Ik kijk er dan ook naar uit aan te sluiten bij de groep en de club te helpen zich wederom te handhaven in de Eredivisie dit seizoen."

Onlangs vertelde Ihattaren in De Telegraaf dat hij hard aan het werk was om een terugkeer in het profvoetbal te bewerkstelligen. Op een gegeven moment woog hij 117 kilo, maar volgens de ochtendkrant is Ihattaren momenteel niet ver meer verwijderd van de topconditie uit zijn PSV-tijd. Bij RKC hoopt de middenvelder zijn carrière een nieuw leven in te blazen.

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Memphis, het bijzondere project in Indonesië, Ajax en FC Buitenkans!