Driessen kritisch op PSV en Bosz

Driessen laakt Bosz en 'ervaren PSV-spelers': 'Daar verwacht je meer van'

18 september om 15:34

Valentijn Driessen is kritisch op de spelers van PSV, maar vindt ook dat trainer Peter Bosz verantwoordelijk is voor de afstraffing in Turijn. PSV begon de Champions League-campagne met een teleurstellend optreden tegen Juventus

"Het was jongens tegen de mannen", begint Driessen over de teleurstellende 3-1 nederlaag van PSV op bezoek bij Juventus. "Dat had ik niet verwacht. Zeker niet omdat PSV zo had uitgekeken naar die wedstrijd. Maar ze zijn op alle fronten afgetroefd. PSV kwam nog genadig weg met deze uitslag die veel hoger uit had kunnen vallen", vervolgt Driessen. "Dit is niet wat je verwacht van de Nederlandse kampioen."

Volgens Driessen ligt de schuld van de verliespartij in Turijn ook bij Bosz. "Het is onder andere de taak van een trainer om de boel wél op scherp te krijgen. Als het voetballend niet lukt, moet je iets anders leveren en daar is Bosz medeverantwoordelijk voor."

Driessen had ook meer verwacht van de grote namen bij de Eindhovenaren. "Van spelers als Luuk de Jong, Jerdy Schouten en Joey Veerman, die internationaal toch redelijk wat hebben meegemaakt, verwacht ik dat ze meer brengen", besluit Driessen.