Sutalo positief over samenwerking met Pasveer

Sutalo steekt loftrompet over Ajax-teamgenoot: 'Als ik niet bij les ben roept hij'

18 september om 13:11

Josip Sutalo heeft erg veel aan Remko Pasveer achter hem op het veld bij Ajax. De Kroaat is blij dat de doelman hem coacht en noemt zijn goede samenwerking met de doelman als een van de factoren waarom het dit seizoen een stuk beter met hem en Ajax gaat.

"We zijn goed op weg en dat bevestigt de keeper ook", begint Sutalo tegenover AjaxTV aan zijn lofzang over de Ajax-doelman. "Pasveer is een ervaren keeper. Hij geeft me tijdens de wedstrijd aanwijzingen waar ik heen moet. Als ik niet bij de les ben, dan roept hij even. Ik ben een jonge speler met veel potentie. Ik denk dat we goed met elkaar overweg kunnen en elkaar goed kunnen sturen, dus alles gaat goed."

Ajax neemt het woensdag op tegen Fortuna Sittard en Sutalo vertelt dat hij niet helemaal okselfris was in voorbereiding op dat duel. "Ik had een klein probleem met mijn hamstring. Ik heb niet veel training gehad, maar het wordt elke dag beter en we gaan steeds meer vooruit. We bereiden ons nu maximaal voor op de wedstrijd tegen Fortuna en we moeten doorgaan zoals we tot nu toe gewerkt hebben. We zijn klaar voor het drukke schema, dat moet."

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Memphis, het bijzondere project in Indonesië, Ajax en FC Buitenkans!