Reactie Brian Priske na gelijkspel van Feyenoord tegen FC Groningen

Priske uit frustraties na pijnlijk puntenverlies Feyenoord: 'We zijn niet blind'

14 september om 21:33

Brian Priske is enorm teleurgesteld na het gelijke spel van Feyenoord tegen FC Groningen. In het Hoge Noorden stonden de Rotterdammers lange tijd op een comfortabele 0-2 voorsprong, maar Priske zag Groningen in de slotfase op gelijke hoogte komen.

"Uiteraard zijn we teleurgesteld. Je moet deze wedstrijd binnenslepen. Je moet Groningen geen kans geven om in de omschakeling te scoren en dat deden wij wel", laat Priske zijn frustraties de vrije loop voor de camera's van ESPN.

De oefenmeester zag zijn ploeg de opgebouwde voorsprong ondanks vele kansen in een tijdsbestek van een kwartier weggeven. De pijnpunten zitten hem echter niet alleen in de aanval, erkent Priske. "Het is te makkelijk om te zeggen dat we alleen kansen moeten afmaken. Ik zie ook aandachtspunten in de verdediging. We spelen te centraal en lijden te snel balverlies."

"Het spel had zijn ups en downs", gaat de Deen verder. "We hebben genoeg kansen gecreëerd. We konden de wedstrijd al in de eerste helft op slot gooien. We hebben onze tegenstander kansen gegeven om terug te komen in de wedstrijd. Dat moet echt beter."

Gevraagd naar de ranglijst, waarop Feyenoord terug te vinden is op plaats zes, stelt Priske ontevreden te zijn. "We zijn niet blind, we zien dat het gat groot is. We moeten ons focussen op ons spel en niet op de tegenstander. Er is maar één weg en dat is de weg voorwaarts. Uiteraard ben ik niet tevreden met het aantal punten dat we hebben. Het is mijn baan om dat te fixen."

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Memphis, het bijzondere project in Indonesië, Ajax en FC Buitenkans!