'FC Barcelona neemt drastische maatregelen omtrent veiligheid van Lamine Yamal'

Bizar nieuws: 'Barça neemt drastische maatregelen omtrent veiligheid toptalent'

14 september om 14:38
Laatste update: 14 september om 14:46

FC Barcelona heeft drastische maatregelen genomen omtrent de veiligheid van Lamine Yamal. De Catalanen maakten zich grote zorgen nadat naar buiten kwam dat de vader van het toptalent vorige maand is neergestoken.

Mounir Nasraoui, de vader van Yamal, is in augustus neergestoken op een parkeerplaats in Mataró, een stadje ten noorden van Barcelona. Hij werd vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, waarna alles uiteindelijk met een susser is afgelopen. Het schokkende nieuws heeft Barça echter wakker geschud.

Volgens diverse Spaanse media, waaronder Relevo, hebben beleidsmakers van Barça de aanvaller overtuigd van de noodzaak van dagelijkse beveiliging. Het talent wordt in het vervolg dag en nacht bewaakt en ook is hij noodgedwongen verhuisd naar een plaats buiten de wereldstad, zo wordt geschreven.

De familie van Yamal zou de maatregelen geaccepteerd hebben. In korte tijd is het snel gegaan met het talent. Na een fantastisch seizoen bij Barcelona en een gewonnen EK, staat de buitenspeler vol in de spotlights. Met behulp van de getroffen maatregelen kan de volle focus van de jongeling nu op zijn prestaties binnen het veld, ziet naar verluidt ook Barça.

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Memphis, het bijzondere project in Indonesië, Ajax en FC Buitenkans!