Vader Yamal neergestoken in Spanje

Vreselijk nieuws: vader Yamal neergestoken, zwaargewond in ziekenhuis

14 augustus om 23:03
Laatste update: 15 augustus om 10:34

Spanje is opgeschrikt door verschrikkelijk nieuws. Mounir Nasraoui, de vader van FC Barcelona-toptalent Lamine Yamal, is neergestoken op een parkeerplaats in Mataró, een stadje ten noorden van Barcelona. Hij is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Nasraoui (35) is overgebracht naar het Can Ruti ziekenhuis in Badalona. Meerdere bronnen bevestigen het verhaal aan de krant La Vanguardia en inmiddels maken ook andere Spaanse media melding van het incident. Volgens de krant is de situatie van de vader van Yamal 'ernstig'. De politie van Mataró is op zoek naar getuigen.

Het is nog niet bekend wie er allemaal bij het incident betrokken zijn en waarom het heeft plaatsgevonden. Nasraoui werd tijdens het afgelopen EK een bekende persoonlijkheid in Spanje. De vader van Yamal baarde opzien met zijn leeftijd: de 35-jarige Nasraoui is van bijna dezelfde leeftijd als sommige mede-internationals van zijn zoon.

In navolging van meerdere Spaanse media treedt ook Marca met het nieuws naar buiten. De gerenommeerde krant uit Madrid schrijft dat Nasraoui buiten levensgevaar verkeert.