'Feyenoord-aanvaller Osman kan sensatie worden'

Hoge verwachtingen bij Feyenoord: 'Hij kan in Eredivisie sensatie worden'

12 september om 22:45

Bij Feyenoord heerst teleurstelling over de afloop van de transferzomer. Toch zijn er in Rotterdam-Zuid hoge verwachtingen van enkele nieuwe aanwinsten, zoals In-beom Hwang en Ibrahim Osman. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Feyenoord greep op Deadline Day onder meer naast Andreas Skov Olsen (Club Brugge) en Mads Bistrup (RB Salzburg), waarmee het er niet in slaagde om directe vervangers te halen voor Yankuba Minteh en Mats Wieffer. 'Dat is toch teleurstellend voor een ploeg die PSV wil opjagen de komende weken', concludeert het AD.

Toch zorgen enkele aanwinsten wel voor een positief gevoel. Van Hwang wordt het meest verwacht, schrijft clubwatcher Mikos Gouka. 'Maar vergeet ook linksback Hugo Bueno en Ibrahim Osman niet. Osman is een groeibriljant die op veel posities uit de voeten zou moeten kunnen, iemand ook waar Brighton miljoenen voor over had. Hij kan in de Eredivisie een sensatie worden, voorspellen de mensen die hem kennen', klinkt het veelbelovend.

De Ghanese vleugelaanvaller en de Spaanse vleugelverdediger worden gehuurd, maar Feyenoord wist geen optie tot koop te bedingen.