Duidelijke Bosz corrigeert Veerman bij PSV

'Frustratie kwam soms los bij mij op PSV-training, Bosz heeft dat er uit gehaald'

12 september om 17:13
Laatste update: 12 september om 17:27

Joey Veerman heeft even tijd nodig gehad om het uitblijven van zijn gewenste transfer te verwerken. Op de training bij PSV kwam de frustratie soms even los bij de middenvelder, die daar al snel wat over te horen kreeg van trainer Peter Bosz.

Veerman, die is uitgeroepen tot Speler van de Maand van de Eredivisie, krijgt bij ESPN de vraag hoelang hij teleurgesteld is geweest over het uitblijven van zijn gedroomde transfer. "Ik heb even met de trainer gesproken afgelopen week. Ik heb het hem ook uitgelegd dat het soms even moeilijk is als je ergens op hoopt en dat dan niet lukt. Dat begreep hij ook. We hebben samen besloten dat de knop weer om is, dat is alleen maar goed."

Voor deze week sprak Veerman ook al een keer met Bosz. "Eigenlijk twee weken geleden al, maar we hebben recent weer even gezeten. Wat hij dan tegen mij zegt? Dat hij van mij verwacht dat ik volle bak voor PSV ga. Dat is voor mij ook een normaal verhaal, dus dat gaan we ook zeker doen. Hij begreep ook dat ik even in de teleurstelling zat en dat dat op sommige momenten, tijdens de training bijvoorbeeld, tot uiting kwam. Dat heeft hij er even uit gehaald."

Op de suggestie dat hij heeft 'lopen lanterfanten' op de training van PSV, reageert Veerman stellig. "Nee, dat zou ik nooit doen. Maar op sommige momenten komen de frustraties los en dat moet niet gebeuren, want dat geeft ook een slecht voorbeeld richting anderen."