Dit bedrag gaat Memphis Depay in Brazilië verdienen

Riante deal voor Memphis: dit bedrag gaat de Nederlander in Brazilië opstrijken

11 september om 22:24

Memphis Depay rondde deze week zijn transfer naar de Braziliaanse Série A af. Hij tekent bij Corinthians een contract tot de winter van 2026 en daarmee verzekert hij zich van een miljoenenbedrag. Hoeveel? VoetbalPrimeur vertelt het je.

Memphis heeft getekend voor de nummer zeventien van de Braziliaanse competitie, Corinthians. De Oranje-international verkast voor twee jaar naar Zuid-Amerika en gaat daar naar verluidt een riant salaris verdienen.

Wat gaat Memphis verdienen bij Corinthians?

Memphis gaat in Brazilië 9,7 miljoen euro verdeeld over twee jaar verdienen, zo weet de NOS op basis van Braziliaanse bronnen. Dat bedrag zal echter niet door zijn nieuwe werkgever aan hem uitgekeerd worden, maar door het gokbedrijf Esportes da Sorte. Corinthians kampt naar verluidt namelijk met een benarde financiële situatie. Met een uitweg heeft het toch een grote naam als Memphis aan zich kunnen binden.

Bovendien deelt de Nederlander mee in marketinginkomsten en shirtverkoop, zo maakt ESPN duidelijk. Zo kan het bedrag dat Memphis overhoudt aan zijn move naar Brazilië in de loop van de komende twee jaar nog oplopen. De spits meldt zich in Brazilië in het gezelschap van onder andere oud-PSV'er Ramalho.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)