'Technisch manager op komst bij Feyenoord'

'Feyenoord lijkt technisch manager aan te stellen, één naam valt weer'

10 september om 17:40

Feyenoord lijkt van plan om een technisch manager aan te stellen. Dennis te Kloese vertelde al dat er deze zomer wel erg veel op zijn bordje kwam te liggen, aangezien hij dienst doet als zowel algemeen als technisch directeur.

Om Te Kloese wat meer lucht te geven, moet er iemand komen die zich over de transferzaken kan buigen. "Ik denk dat er wel een technisch manager komt, of welke naam je het ook geeft", stelt clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International. In navolging van Mario Been schuift hij één kandidaat naar voren. "Ze hebben Mark Ruijl al in dienst. Hij heeft bij FC Dordrecht al allerlei dingen gedaan en is deze window ook bij Feyenoord ingesprongen om te helpen en een aantal spelers te verhuren of te verkopen."

Krabbendam twijfelt er niet aan dat Ruijl goed genoeg is om aan de slag te gaan als technisch manager van Feyenoord. "Hij is uitermate geschikt om die functie onder Te Kloese in te vullen. Hij heeft ook zeker een netwerk, hij is scout. Een heel groot netwerk." De 39-jarige Ruijl is momenteel td bij FC Dordrecht, doet scoutingwerk bij Feyenoord en begeleidt huurspelers bij De Stadionclub.