Reijnders mag het laten zien tegen wereldtop na fantastisch duel met Bosnië

Reijnders mag het laten zien tegen wereldtop na fantastisch duel met Bosnië

10 september om 17:00

ADVERTORIAL - Tijjani Reijnders was zaterdag een van de hoofdrolspelers bij Oranje in het met 5-2 gewonnen duel met Bosnië en Herzegovina. De middenvelder was goed voor een goal en assist en moet dinsdagavond diezelfde vorm zien te vinden tegen Duitsland. Unibet richt de Uitblinker deze keer op Reijnders: een verhoogde odd voor een goal van de speler van AC Milan! 

Late bloeier verandert in hoofdpersonage

Reijnders was zaterdagavond overal te vinden op het veld in het Philips Stadion. De connectie met spits Joshua Zirkzee verliep uitstekend en naast zijn goal en assist wist de middenvelder ook de kruising te raken na een fraaie aanval. Tegen Duitsland zal de tegenstand heviger zijn, maar Reijnders heeft de afgelopen maanden lang en breed bewezen klaar te zijn voor het absolute topniveau.

De Uitblinker richt zich deze keer op Reijnders: is de middenvelder trefzeker tegen Duitsland? Dan pak je een verhoogde odd van maar liefst 5.00! Normaliter licht deze odd rond de 3.95. De Uitblinker is beschikbaar voor alle spelers vanaf 18 jaar oud en kent een maximale inleg van €15. 

De Nederlander kende nog geen twee jaar geleden een marktwaarde van anderhalf miljoen euro, terwijl de middenvelder toen al 24 jaar oud was. Nu heeft de speler als 26-jarige echter een geschatte marktwaarde van 30 miljoen euro, een vertwintigvoudiging in slechts 24 maanden tijd, wat des te meer aantoont hoe veel de speler de laatste jaren gegroeid is.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust