Gakpo krijgt laatste kans om Slot te overtuigen in duel met eeuwige rivaal

Gakpo krijgt laatste kans om Slot te overtuigen in duel met eeuwige rivaal

10 september om 14:00
Laatste update: 10 september om 16:52

ADVERTORIAL - Nederland staat dinsdagavond tegenover Duitsland in een heuse Nations League-kraker en zal hopen dat de aanval de zaken goed op orde heeft. Bondscoach Ronald Koeman zal zaterdag goede dingen hebben gezien tegen Bosnië en Herzegovina, maar staat nu tegenover een topland. Cody Gakpo hoopt ook tegen Die Mannschaft het verschil te maken en TOTO richt de Lekker Man-special op de linksbuiten! 

Gakpo moet kansen benutten

Gakpo zal het deze keer lastiger krijgen op de linksbuitenpositie, gezien het feit dat Joshua Kimmich de directe tegenstander is. De speler van Bayern München steekt weer in goede vorm, maar ook Gakpo zal weten: één kans krijg je altijd. De aanvaller van Liverpool staat erom bekend bij Oranje om naar binnen te snijden en hard uit te halen in de korte hoek, een positie waar doelman Marc-André ter Stegen zeker te pakken is.

De Lekker Man-special richt zich op Gakpo: weet de linksbuiten één keer op doel te schieten tegen Duitsland? Dan pak je maar liefst twee keer je inleg! Normaliter ligt deze quotering rond de 1.50. De Lekker Man-special is beschikbaar voor alle spelers vanaf 18 jaar oud en kent een maximale inleg van €20.

Met veertien goals in 31 interlands zal Gakpo er alles aan willen doen om één op twee te willen lopen als international. De speler staat niet als eerste op de lijst bij Liverpool-trainer Arne Slot en daar wil de 25-jarige speler graag verandering in brengen. Na een prima wedstrijd tegen Bosnië en Herzegovina moet Gakpo nu ook opvallen tegen de eeuwige rivaal Duitsland.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust