Na Memphis kan ook Ramos naar Brazilië

Na Memphis kan ook Ramos naar Brazilië: 'Vraagt zeer hoog salaris'

10 september om 13:43
Laatste update: 10 september om 14:11

De transfervrije Sergio Ramos zou zijn aangeboden aan de Braziliaanse club Vasco Da Gama. Clublegende Edmundo Alves is momenteel werkzaam binnen de club en vertelt dit aan het Spaanse Diario Sport.

Sinds Sergio Ramos in juni aankondigde dat hij zou vertrekken bij Sevilla, zijn er verschillende clubs voor de verdediger opgedoken. De laatste ploeg die belangstelling zou tonen is Vasco Da Gama.

"Een zeer belangrijke agent uit Rio de Janeiro, de manager van Marcelo, kwam naar ons en bood ons Sergio Ramos aan", aldus Edmundo Alves. Hij bevestigt  dat er contact tussen beide partijen is geweest. Momenteel bevindt Sergio Ramos zich in Madrid, waar hij traint om zijn conditie op peil te houden.

"We begonnen te praten en hij vraagt een zeer hoog salaris. Natuurlijk zou het fantastisch zijn, hij traint en wil spelen, maar het loonverzoek is absurd", voegt Edmundo toe. Zonder twijfel zou de komst van een speler van het kaliber van Sergio Ramos een grote klapper zijn voor Vasco Da Gama en de Braziliaanse competitie.

Volgens Diario Sport is het duidelijk dat de toekomst van Sergio Ramos niet in Spanje ligt en ook niet in Europa. Enkele maanden geleden kwam er interesse vanuit MLS-club San Diego en er was ook interesse van Al Nassr, waar Cristiano Ronaldo speelt. Volgens de Belgische transferjournalist Sacha Tavolieri gaat de Spanjaard spelen bij Al-Orobah in Saudi-Arabië, maar tot een done deal is het nog niet gekomen.