Team Rockstars IT nieuwe sponsor Ajax

Opkikker voor Ajax: nieuwe sponsordeal levert twee miljoen per jaar op

10 september om 09:56
Laatste update: 10 september om 10:06

Ajax heeft een nieuwe miljoenensponsor weten te strikken. De Amsterdammers gaan voor 2,5 jaar in zee met Team Rockstars IT, zo bevestigt de club op de officiële kanalen.

Volgens De Telegraaf gaat Team Rockstars IT, een Nederlands IT-bedrijf, Ajax bijna twee miljoen euro per jaar betalen. Het bedrijf krijgt zichtbaarheid op de mouw van het tenue van de Amsterdamse club. Op die plek lost Team Rockstars IT Curaçao Tourist Board af. Curaçao blijft wel als sponsor aan Ajax verbonden. Het contract, dat aanvankelijk in de zomer van 2025 afliep, wordt verlengd tot minimaal 2027.

"We verwelkomen Team Rockstars IT bij onze club", zegt Cas Biesta, commercieel directeur ad-interim. "Het is een snelgroeiend bedrijf met veelbelovende doelen en ambities die goed passen bij die van Ajax. We gaan met de zichtbaarheid op het shirt bijdragen aan het verwezenlijken van hun doelen, maar ook samen activiteiten ondernemen om Team Rockstars IT verder te versterken."

De hoofdsponsor van Ajax is VodafoneZiggo. De naam van dat bedrijf prijkt op de voorkant van het shirt van de Amsterdammers. Op de mouw krijgt dus Team Rockstars IT een prominente plek.