Perez geniet van Zirkzee en Reijnders bij Oranje

Perez geniet van duo bij Oranje: 'Mooiste moment dat ik in tijden heb gezien'

9 september om 22:27

Kenneth Perez is zeer te spreken over Joshua Zirkzee en Tijani Reijnders. De twee lieten bij het Nederlands elftal zien elkaar goed aan te voelen en Perez licht een specifieke aanval zelfs uit als 'een van de mooiste momenten die hij in tijden heeft gezien', zo geeft hij aan in Voetbalpraat.

"De combinatie tussen Reijnders en Zirkzee… dat vond ik een van de mooiste voetbalmomenten die ik sinds tijden heb gezien", doelt Perez op de fraaie aanval die eindigde met een schot op de lat. "Het was zo vloeiend, tussen twee spelers die eigenlijk niet met elkaar gevoetbald hebben. Reijnders geeft hem zó mooi achter zijn standbeen, Zirkzee geeft hem ook mooi mee. Eigenlijk is het mooier doordat het geen goal wordt, maar op de lat gaat."

Op de vraag of er een duidelijke chemie zichtbaar tussen Reijnders en Zirkzee, reageert Perez genuacneerd. "Dat is natuurlijk ook wel een beetje populair om te zeggen, maar misschien qua type dat ze elkaar goed complementeren. Zirkzee is toch iemand die zich laat zakken, en dan kan Reijnders die ruimte een beetje induiken."