Koeman kan bouwen op redder in nood voor eerste groepsduel in Nations League

Koeman kan bouwen op redder in nood voor eerste groepsduel in Nations League

7 september om 17:30

ADVERTORIAL - Het Nederlands Elftal staat zaterdagavond tegenover Bosnië-Herzegovina en de ploeg van Ronald Koeman kan in de zware groep met Duitsland en Hongarije de punten goed gebruiken. Cody Gakpo levert de afgelopen periode altijd in Oranje en kan ook nu van grote waarde zijn. Unibet richt de Uitblinker op de linksbuiten van Oranje: een verhoogde odd voor een treffer! 

Gakpo kan reeks weer herpakken
Gakpo zit bij Liverpool in het begin van het seizoen wellicht op de bank, maar bij Oranje staat de teller in de laatste zes interlands op drie goals en een assist. De verdediging van Bosnië en Herzegovina is er niet een van wereldniveau en de linksbuiten zal nu weer doelpunten aan zijn teller willen toevoegen. Gakpo weet met twaalf goals in 30 interlands wat een treffer is en Unibet richt de Uitblinker deze keer op Gakpo!

Weet Gakpo te scoren tegen Bosnië en Herzegovina? Dan pak je een verhoogde odd van 2.80! Normaliter ligt deze odd rond de 2.20. De Uitblinker is beschikbaar voor alle spelers vanaf 18 jaar oud en kent een maximale inleg van €15. 

Nog geen speler bij Unibet?
Unibet heeft voor nieuwe spelers een fraaie welkomstactie klaarstaan: pak 50x je inleg wanneer Oranje van Bosnië en Herzegovina wint! Ga naar de website van Unibet via een van de links in deze alinea en maak een nieuw account aan. Na de registratie ga je naar de wedstrijd Nederland - Bosnië en Herzegovina en zet je in op 'Reguliere speeltijd: Nederland'. De maximale inleg bedraagt €1 en de actie geldt voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust