Te Kloese Feyenoord

Dubbelfunctie Te Kloese onder vuur: 'Gaan ze evalueren, zeker na deze window'

3 september om 23:22

De dubbelfunctie van Dennis te Kloese gaat geëvalueerd worden bij Feyenoord. Dat meldt Voetbal International-clubwatcher Martijn Krabbedam bij Voetbalpraat van ESPN. Te Kloese is zowel algemeen- als technisch directeur bij de Rotterdammers.

"Dat deed hij vorig jaar ook", steekt Krabbedam van wal over de dubbelfunctie van Te Kloese. "Maar toen had je een hoofdtrainer (Arne Slot, red.) die er bovenop zat. Nu heeft hij een trainer (Brian Priske, red.) die hij had moeten helpen. En dat heeft hij ook wel gedaan hoor. Ik vind niet dat die window van Feyenoord nou helemaal mislukt is", klinkt het.

Toch wordt de conclusie getrokken dat Te Kloese niet algemeen- en technisch directeur van Feyenoord kan blijven. "Dat blijkt toch ook gewoon, het is gewoon niet te doen, je kunt het (technische directeur) er niet bij doen", aldus Krabbedam, die mogelijk veranderingen verwacht bij Feyenoord. "Ze gaan dat natuurlijk wel evalueren, zeker na deze window."

Krabbedam denkt dat Te Kloese 'diep in zijn hart' technisch directeur wil blijven bij Feyenoord. "Dan moet je een algemeen directeur zoeken." De naam van de bij AZ vertrokken Robert Eenhoorn wordt al snel genoemd. De Rotterdammer werd al vaker gelinkt aan Feyenoord. "Ik denk niet dat dat nu Robert Eenhoorn zal worden, zeker niet na alles wat er is gebeurd. Maar ik denk dat het wel een keer gaat gebeuren dat Eenhoorn naar Feyenoord gaat."

#DoneDeal Recap na Deadline Day: alles over Bergwijn en Ajax, de geklapte transfer bij Feyenoord, PSV en nog veel meer!