Te Kloese baalt van afgeketste Diao-transfer

Te Kloese baalt van afgeketste transfer: 'Zoveel tijd en energie ingestoken'

5 september om 14:11

Dennis te Kloese baalt ervan dat Feyenoord er niet in is geslaagd om Assane Diao naar Rotterdam te halen. De algemeen en technisch directeur vertelt in gesprek met ESPN dat Feyenoord hard heeft gewerkt aan de komst van Diao. De deal ketste uiteindelijk op de slotdag van de transferperiode af.

In de zoektocht naar een rechtsbuiten kwam Feyenoord uit bij de achttienjarige Diao van Real Betis. De talentvolle aanvaller was zelfs al in Rotterdam, maar kon later weer het vliegtuig terug naar Sevilla nemen. "Dat wij dat anders hadden willen zien? Zeker weten", begint Te Kloese. De deal met Diao zou door enkele problemen veroorzaakt aan de kant van de speler niet door zijn gegaan.

"Daarom hebben we er zoveel tijd, geld en energie in gestoken. Aan de ene kant is het jammer dat zo'n jongen niet uit Spanje kan komen of een andere jongen niet uit België, maar aan de andere kant geeft het wel aan dat we nu op poleposition liggen om zulke jongens wel te gaan halen", aldus Te Kloese.

Voor de poging tot Diao, probeerde Feyenoord Andreas Skov Olsen los te weken bij Club Brugge, maar de Deen bleek geen haalbare kaart. De Rotterdammers hadden vijftien miljoen euro exclusief bonussen over voor Skov Olsen, maar die laatste aanbieding werd door Club Brugge van tafel geveegd.

#DoneDeal Recap na Deadline Day: alles over Bergwijn en Ajax, de geklapte transfer bij Feyenoord, PSV en nog veel meer!