The Guardian: Ten Hag moet zich zorgen maken, als speelstijl United niet verbeterd

The Guardian: Ten Hag moet vrezen voor zijn baan als dit niet verbeterd wordt

5 september om 15:02

Erik ten Hag moet vrezen voor zijn baan, mocht de speelstijl van Manchester United diens bestuur de komende tijd niet weten te overtuigen. Althans dat meldt The Guardian. Volgens het Engelse medium willen de Engelse grootmacht én Ten Hag voortborduren op een dominante speelwijze.

Mocht een speelwijze waardoor wedstrijden en tegenstanders gedomineerd worden niet tot zijn recht komen onder het bewind van Ten Hag, dan zal de Nederlander plaats moeten maken, meldt het medium. Waar het spel van United vorig jaar tegenviel, moet het dit seizoen indruk gaan maken op het bestuur van de club.

United gaf veel geld uit in de transferperiode, maar startte het huidige seizoen met slechts één overwinning uit drie wedstrijden. Het rumoer rondom Ten Hag is daarom weer wat toegenomen.

Toch is het nieuws waarmee The Guardian donderdag uit de hoek komt enigzins verbazingwekkend te noemen. Het bestuur van United sprak eerder deze week nog het volste vertrouwen in Ten Hag uit. "Erik heeft onze volledige steun", benadrukte algemeen directeur Omar Berrada ondanks de 0-3 nederlaag tegen aartsrivaal Liverpool. "We denken dat hij de juiste manager voor ons is."

#DoneDeal Recap na Deadline Day: alles over Bergwijn en Ajax, de geklapte transfer bij Feyenoord, PSV en nog veel meer!