'Feyenoord heeft helemaal geen slechte window gehad'

'Feyenoord heeft geen slechte window gehad, in de breedte juist sterker geworden'

5 september om 12:47
Laatste update: 5 september om 12:55

Martijn Krabbendam kan zich niet vinden in de mening van Feyenoord-supporters die vinden dat Feyenoord heeft gefaald op de transfermarkt deze zomer. Dat vertelt de watcher van de Rotterdamse club in Voetbalpraat op ESPN. Krabbendam vindt juist dat Feyenoord in de breedte sterker is geworden.

"Feyenoord heeft al met al helemaal geen slechte window gehad", begint Krabbendam. "Ze hebben Chris Nadje gehaald, Julian Carranza gehaald, in de breedte zijn ze absoluut wel sterker geworden." Verder versterkte Feyenoord zich met Plamen Andreev, Jordan Lotomba, Jeyland Mitchell, Gijs Smal, In-beom Hwang en Anis Hadj-Moussa. Facundo González, Hugo Bueno en Ibrahim Osman werden op huurbasis naar Rotterdam gehaald.

Toch heeft Krabbendam wel wat kritiek op technisch directeur Dennis te Kloese. "De specifieke doelen en targets, een directe vervanger van Mats Wieffer en een rechterspits, zijn niet gelukt. Misschien past het met de Zuid-Koreaan wel op het middenveld, dat weet je natuurlijk nog niet. Het is alleen geen type Wieffer", vervolgt hij.

Deze zomer werden sterkhouders Wieffer en Lutsharel Geertruida verkocht voor respectievelijk 32 miljoen euro aan Brighton & Hove Albion en voor twintig miljoen euro aan RB Leipzig. Feyenoord gaf minimaal 25 miljoen euro uit aan inkomende transfers.

#DoneDeal Recap na Deadline Day: alles over Bergwijn en Ajax, de geklapte transfer bij Feyenoord, PSV en nog veel meer!