Ajax reageert op mislopen Sulemana

'Ajax de markt op na Sulemana-debacle: transfervrije opties worden onderzocht'

4 september om 21:39
Laatste update: 4 september om 21:50

Ajax zal na het mislopen van Kamaldeen Sulemana mogelijk nog de markt op gaan voor een alternatief, meldt ESPN. De Amsterdammers onderzoeken de opties om zich te versterken met een transfervrije speler. Ajax heeft zelf ook gereageerd op het Sulemana-debacle.

'Ajax heeft zojuist van de FIFA te horen gekregen dat de beoogde transfer niet is goedgekeurd. Dat is een teleurstelling, maar we hebben begrip voor de beslissing', laat de club als reactie op de geklapte deal weten. De benodigde documenten werden door Ajax niet op tijd aangeleverd.

Dus heeft Ajax enkel nog Mika Godts ter beschikking op de linksbuitenpositie. Hierdoor zal de club de mogelijkheden afwegen om zich met een transfervrije aanvaller te versterken, meldt ESPN. Onder die clubloze spelers bevinden zich onder meer Memphis Depay en Ivan Perisic.

Een nieuwe speler zal echter niet meer ingeschreven kunnen worden voor de Europa League, aangezien de UEFA-deadline voor het doorvoeren van de definitieve selecties dinsdagavond is verlopen.

#DoneDeal Recap na Deadline Day: alles over Bergwijn en Ajax, de geklapte transfer bij Feyenoord, PSV en nog veel meer!