Spelerslijst Feyenoord voor Champions League

Spelerslijst Feyenoord voor Champions League bekend: geen Hartman en Andreev

4 september om 16:53

Feyenoord heeft de selectie voor de competitiefase van de Champions League ingediend bij de UEFA. De A-lijst kent één opvallende afwezige: aanwinst Plamen Andreev.

Deelnemende clubs mogen 25 spelers, waarvan minimaal twee doelmannen, op de A-lijst zetten. Daarnaast is er een B-lijst, die geen maximaal aantal spelers kent. Op de B-lijst staan spelers die tussen hun vijftiende en 21ste minimaal twee aaneengesloten seizoenen voor hun club hebben gespeeld. Gjivai Zechiël en Quilindschy Hartman staan niet op de A-lijst, maar kunnen dus alsnog in actie komen in de Champions League.

De keuze van Feyenoord om Hartman niet op de A-lijst te zetten heeft te maken met diens blessure. De linksback ligt er naar verwachting zeker tot de winterstop uit en mist dus het gros van de wedstrijden in de competitiefase. Dat Andreev niet op de spelerslijst staat, is wel opmerkelijk. De negentienjarige doelman kan niet op de B-lijst gezet worden en komt dus niet in actie in de Champions League.

Jordan Lotomba en In-beom Hwang, de meest recente aanwinsten van Feyenoord, staan wel op de spelerslijst. 

Spelerslijst Feyenoord

Doelmannen: Justin Bijlow, Timon Wellenreuther, Mannou Berger

Verdedigers: Bart Nieuwkoop, Thomas Beelen, Gijs Smal, Facundo González, Hugo Bueno, Gernot Trauner, Jeyland Mitchell, Jordan Lotomba, Dávid Hancko

Middenvelders: In-beom Hwang, Ramiz Zerrouki, Quinten Timber, Calvin Stengs, Antoni Milambo, Chris-Kévin Nadje

Aanvallers: Ayase Ueda, Igor Paixão, Luka Ivanusec, Julián Carranza, Anis Hadj-Moussa, Santiago Gimenez, Ibrahim Osman

#DoneDeal Recap na Deadline Day: alles over Bergwijn en Ajax, de geklapte transfer bij Feyenoord, PSV en nog veel meer!