Buitenspel: Al Ittihad-fans zijn niet blij met Bergwijn en roepen hashtag in leven

Buitenspel: Al Ittihad-fans zijn niet blij met Bergwijn en roepen hashtag in leven

2 september om 19:34
Laatste update: 2 september om 20:05

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Al Ittihad-fans roepen speciale negatieve Bergwijn-hashtag in het leven
Op X, voorheen Twitter, voeren de fans van Al Ittihad massaal actie tegen de komst van Steven Bergwijn. Met de hashtag #Bergwijn_unacceptable maakt de aanhang van de Saudische club duidelijk dat zij niet Bergwijn, maar FC Porto-aanvaller Galeno graag naar Al Ittihad zien komen.

Op dit moment is de nummer vijf van het vorige seizoen in Saudi Arabië bezig met Bergwijn en Galeno. Al Ittihad zou zelfs al akkoord zijn met zowel Ajax als FC Porto. Slechts één van de twee aanvallers kan echter de overstap naar de club maken. Het lijkt erop dat Al Ittihad op meerdere paarden wedt, nu de transferdeadline ook in Saudi Arabië in zicht komt. Net als in Nederland sluit de markt daar maandagavond na 23.59 uur.

#DoneDeal op Deadline Day: alles over Bergwijn en Ajax, Feyenoord & PSV en nog veel meer!