Feyenoord gaat vol voor Skov Olsen

'Feyenoord gaat vol voor Skov Olsen, ander transfertarget géén optie meer'

1 september om 22:29
Laatste update: 1 september om 22:53

Andreas Skov Olsen moet de laatste zomeraanwinst van Feyenoord worden. De Rotterdammers zetten volgens Voetbal International alles op alles om de Deen binnen te halen en zijn bereid het eigen transferrecord te verpulveren. Mads Bidstrup is inmiddels géén optie meer voor Feyenoord.

De komst van Skov Olsen wordt volgens VI 'in alle opzichten nog een uitdaging'. Maar Feyenoord is overtuigd van de Deen en lijkt dus all-in te willen gaan. Daar zal het eigen transferrecord voor gebroken moeten worden. Dat record staat nu nog op naam van David Hancko, die in 2022 voor 8,3 miljoen euro werd overgenomen van Sparta Praag.

Feyenoord was naast Skov Olsen ook bezig met de komst van Bidstrup. Die onderhandelingen zijn echter spaak gelopen. Feyenoord vindt de kwaliteiten van Bidstrup niet stroken met de vraagprijs die Red Bull Salzburg voor hem wil zien. Volgens Deense media zat Feyenoord met de laatste bieding al boven de tien miljoen euro, maar daar lijkt de Oostenrijkse club van trainer Pepijn Lijnders dus niet mee akkoord te zijn gegaan.

Feyenoord gaat in de komende 24 uur in ieder geval nog twee spelers presenteren. De Zuid-Koreaanse middenvelder Hwang In-Beom (Rode Ster Belgrado) en de Zwitserse vleugelverdediger Jordan Lotomba (OGC Nice) zetten spoedig hun handtekening onder een contract in Rotterdam. Laatstgenoemde wordt bij Feyenoord gezien als de opvolger van Lutsharel Geertruida.