'Feyenoord geeft niet op: Club Brugge ontvangt Rotterdamse recordbieding'

'Feyenoord geeft niet op: Club Brugge ontvangt Rotterdamse recordbieding'

1 september om 19:34
Laatste update: 1 september om 20:50

Feyenoord heeft een recordbod uitgebracht op Andres Skov Olsen, zo weet 1908. De hoogte van de Rotterdamse bieding is niet bekend, maar duidelijk is dat het gaat om een take-it-or-leave-it-bod.

Het is geen geheim dat Feyenoord Skov Olsen over hoopt te nemen van Club Brugge. Eerder legden de Rotterdammers een bod van elf miljoen euro plus drie miljoen aan bonussen op tafel, maar daar ging Club niet mee akkoord. Nu weet 1908 dus dat Feyenoord nog een poging heeft gedaan om de Deense aanvaller vast te leggen.

Volgens 1908 ziet een mogelijke transfer van Skov Olsen naar Feyenoord 'er positiever uit dan velen denken'. De nummer twee van het afgelopen Eredivisie-seizoen heeft nog tot maandagavond 23.59 uur de tijd om tot een akkoord te komen met Club Brugge en Skov Olsen. Daarnaast kijkt Feyenoord ook nog serieus naar een transfer van Red Bull Salzburg-middenvelder Mads Bidstrup, die ook een recordbedrag zou moeten kosten.

Als Club nu wél akkoord gaat, zal Skov Olsen 'ruim' de boeken ingaan als de duurste Feyenoord-speler ooit. Het record is nu nog in handen van Dávid Hancko en Ayase Ueda, die allebei om en nabij de acht miljoen euro hebben gekost.