'Feyenoord blijft bieden op Bidstrup en zit al boven 10 miljoen'

'Feyenoord blijft bieden op Priske-favoriet en zit al boven 10 miljoen euro'

1 september om 20:52
Laatste update: 1 september om 22:07

Feyenoord is vastberaden om Mads Bidstrup los te weken bij Red Bull Salzburg. Volgens het Deense Bold zijn er de laatste dagen 'meerdere biedingen' vanuit Rotterdam naar Oostenrijk gestuurd. Inmiddels onderhandelen de clubs over een bedrag van meer dan tien miljoen euro.

Feyenoord zet alles op alles om Bidstrup op de slotdag van de transferperiode naar De Kuip te halen. De gesprekken met Red Bull Salzburg verlopen echter moeizaam, weet Bold: het Deense medium spreekt van 'zware onderhandelingen' rond Bidstrup, die uit Denemarken komt.

Brian Priske, de Deense trainer van Feyenoord, heeft zijn zinnen gezet op de komst van Bidstrup, die sinds de zomer van 2023 voor Red Bull Salzburg speelt. 1908.nl meldde eerder al dat directeur Dennis te Kloese ermee aan de slag is gegaan. Zo serieus, dat Feyenoord inmiddels meerdere biedingen heeft uitgebracht, aldus Bold.

De clubs praten nu over 'een bedrag met acht nullen', wat neerkomt op alles boven de tien miljoen euro. Dat zou een recordbedrag betekenen voor Feyenoord. Het antwoord vanuit Salzburg is echter steeds hetzelfde: nee, bedankt. De Oostenrijkse club van trainer Pep Lijnders wil Bidstrup waarschijnlijk alleen voor de hoofdprijs laten gaan. Een onmogelijke opgave lijkt het daardoor niet voor Feyenoord.

Red Bull Salzburg presenteerde afgelopen vrijdag middenvelder Stefan Bajcetic, die op huurbasis overkwam van Liverpool. Hij speelt op dezelfde positie als Bidstrup, wat positief zou kunnen uitpakken voor Feyenoord, dat In-beom Hwang van Rode Ster Belgrado wel sowieso binnen lijkt te halen.