'Feyenoord wil naast Hwang ook Bidstrup'

'Feyenoord aast ondanks naderende transfer nog steeds op RB Salzburg-sterkhouder'

1 september om 17:13
Laatste update: 1 september om 19:32

Feyenoord is ondanks de naderende komst van In-beom Hwang nog altijd in de markt voor Mads Bidstrup. Dat meldt 1908.nl. RB Salzburg en de Rotterdammers zijn tot nu toe nog ver verwijderd van elkaar als het gaat om vraag en aanbod.

Brian Priske maakt zich intern hard voor de komst van Bidstrup. Feyenoord is nog altijd op zoek naar een opvolger van Mats Wieffer en de Deense middenvelder past meer in dat profiel dan Hwang, die overkomt van Rode Ster Belgrado. De inmiddels gekeurde aanwinst van Feyenoord wordt meer gezien als een centrale middenvelder of aanvallende middenvelder.

Bidstrip is in beeld als verdedigende middenvelder. Feyenoord is in onderhandeling met het RB Salzburg van Pepijn Lijnders, maar de Oostenrijkse grootmacht verlangt tot op heden te veel geld voor de spelverdeler. Feyenoord bracht al wel een openingsbod uit. Dat was te laag en werd direct afgewezen. De 23-jarige Deen heeft nog een contract tot medio 2028 bij Salzburg.

Naast Bidstrup en de naderende komst van Hwang is Feyenoord ook bezig met de komst van Skov Olsen en Jordan Lotomba. Laatstgenoemde is naar verluidt onderweg naar Rotterdam voor een medische keuring. Een akkoord over Skov Olsen is net als bij landgenoot Bidstrup nog niet aan de orde.

#DoneDeal op Deadline Day: alles over Ziyech, de laatste Feyenoord-targets en de plannen van PSV: