Vernietigende kritiek op 'rottende' Kramer van Verbeek

Vernietigende kritiek op 'rottende' Kramer: 'RKC moet hem op non-actief stellen'

2 september om 06:05
Laatste update: 2 september om 06:05

Gertjan Verbeek heeft het gehad met Michiel Kramer. Het is na zijn wangedrag tegen AZ wel een keer klaar met de spits van RKC Waalwijk, vindt de oud-trainer.

"RKC moet niet eens afwachten over Kramer geschorst wordt. Deze jongen moet je gewoon op non-actief stellen", stelt Verbeek bij NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1. "Hij speelt met de belangen van de trainer en de club. Straks krijgt Henk Fraser natuurlijk weer de schuld..."

Verbeek wijst erop dat Kramer, die eerst een elleboogstoot gaf en daarna rood kreeg voor een klap in een AZ-gezicht, vaker negatief in het nieuws komt. "Hij probeert zich er altijd weer uit te lullen, maar dit is geen incident. Ik heb er geen woorden voor. Als je dit op straat doet, word je opgepakt door de politie."

Na afloop verscheen Kramer bij de media om de hand in eigen boezem te steken. Verbeek is daar niet gevoelig voor. "Hij zei dat het geen opzet was. Kom op, zeg. Neem gewoon afscheid van hem. Het is uitgewerkt tussen RKC en Kramer. Laat hem lekker vertrekken. Rottend fruit moet je altijd weghalen uit de fruitmand."