'Feyenoord-deal Skov Olsen realiseerbaar'

'Feyenoord-deal met Club Brugge nog 'vol in leven' en 'realiseerbaar''

1 september om 15:43
Laatste update: 1 september om 15:58

De deal tussen Feyenoord en Club Brugge over Andreas Skov Olsen is 'vol in leven' en 'realiseerbaar'. Dat meldt 1908.nl. Eerder sijpelden er nog geluiden door dat de gesprekken allesbehalve concreet waren.

Feyenoord hoopt nog altijd op de komst van een rechtsbuiten. Skov Olsen geldt als de droomkandidaat in Rotterdam, maar de Deen moet volgens Het Laatste Nieuws 'minstens vijftien en eerder twintig miljoen euro moet kosten'. Toch is de deal nog 'vol in leven' en 'realiseerbaar' volgens het doorgaans goed ingevoerde 1908. Feyenoord zou al een aanbod met 'Rotterdamse miljoenen' hebben uitgebracht op Skov Olsen.

Skov Olsen liet zondag van zich horen tijdens de wedstrijd tussen Club Brugge en Cercle Brugge. De rechtsbuiten verzuimde in eerste instantie nog de score te verdubbelen voor zijn club, maar uiteindelijk was hij met een goal en een assist belangrijk in de 3-0 zege in de Jupiler Pro League. Naast Club Brugge speelde Skov Olsen al 33 interlands voor Denemarken. Daarin scoorde de 24-jarige aanvaller acht keer.

Na het vertrek van Yankuba Minteh en Alireza Jahanbakhsh en de blessure van Calvin Stengs is Feyenoord naarstig op zoek naar een rechtsbuiten. Skov Olsen geldt als de belangrijkste kandidaat. Hij heeft nog een contract tot medio 2026 bij Brugge.

#DoneDeal op Deadline Day: alles over Ziyech, de laatste Feyenoord-targets en de plannen van PSV: