'Skov Olsen lijkt te hoog gegrepen voor Feyenoord'

'Feyenoord loopt tegen muur aan in België: transfer ver weg door hoge prijs'

30 augustus om 15:38

De komst van Andreas Skov Olsen lijkt op dit moment te hoog gegrepen voor Feyenoord. Club Brugge wil de Deen niet onder zijn waarde verkopen.

Feyenoord heeft in de laatste dagen van de transferperiode geïnformeerd naar Skov Olsen, die 'minstens vijftien en eerder twintig miljoen euro moet kosten'. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Vrijdagochtend meldde 1908 al dat Feyenoord zich heeft gemeld in België.

Van onderhandelingen tussen Feyenoord en Club Brugge is op dit moment geen sprake, waarschijnlijk door de aanzienlijke vraagprijs. De Belgen zien het niet zitten om mee te werken voor een prijs die de werkelijke waarde van Skov Olsen niet vertegenwoordigt.

Skov Olsen is een Deens international, die acht keer scoorde voor zijn land. Feyenoord hoopte de linkspoot te halen om de rechterkant van de aanval te versterken. Na het vertrek van onder meer Yankuba Minteh en Alireza Jahanbakhsh én de blessure van Calvin Stengs is die positie dunbezet. Ibrahim Osman kwam eerder op huurbasis over van Brighton & Hove Albion.